Trein naar Antwerpen vanaf €20,-

Trein naar Antwerpen

Trein naar Antwerpen vanaf €20,-

Trein naar Antwerpen

Dagje uit met de trein naar Antwerpen? Met de Intercity Brussel en Thalyse kan jij vanuit Nederland naar Antwerpen reizen. Bewonder daar de mooie Onze-Lieve-Vrouw-Katherdraal en andere prachtige plekken.

Reizen naar Antwerpen

  1. Reis vanaf Amsterdam, Schiphol, Den Haag, Rotterdam en Breda met de trein van de NS International of Thalys naar Antwerpen;

Reizen vanaf Antwerpen

    1. Reis vanaf Antwerpen naar Breda, Rotterdam, Den Haag, Schiphol of Amsterdam.

Welke treinen gaan naar Antwerpen

Met de trein naar Antwerpen reizen, kan met twee treinmaatschappijen, namelijk Intercity Brussel en Thalys. Elke treinmaatschappij heeft zijn voordelen om mee te reizen.

Naar & vanaf Antwerpen CS met de Intercity Brussel

Met de Intercity Brussel is er geen reservering nodig om ermee te kunnen reizen. Daarnaast als je in bezit bent van een NS-abonnement kan je ook dan je korting ontvangen. De prijs start vanaf €20.

Naar & vanaf Antwerpen CS met de Thalys

Om met de Thalyse te reizen ben je wel gegarandeerd van een vaste zitplek. Daarnaast is de reistijd korter dan Intercity Brussel. De prijs voor een enkele reis is vanaf €29,-. 

Reistijden naar Antwerpen

Hieronder wordt een overzicht weergegeven van de reistijden vanuit de grote steden naar Antwerpen. De reistijden vanuit de grote steden om naar Antwerpen zijn hier onder weergegeven.

Wat kost de trein naar Antwerpen

De prijzen verschillen met welke maatschappij er gereisd wordt. NS raad wel aan om ruim van te voren te boeken. Voor €20,- kan je een goedkoop treinkaartje vinden. Deze prijs is alleen te verkrijgen als je tot en met 7 dagen voor vertrek boekt. Ben je van plan om een last minute treinkaart te boeken? Dan kost een treinkaart €38 vanaf Amsterdam.

Van Roosendaal naar Antwerpen voor €8,-

Mocht de prijs van de reis naar Antwerpen toch duur uitkomen, dan is er een alternatief! Vanuit Roosendaal kan je met de trein (enkele reis) naar Antwerpen voor €8,- reizen. In combinatie met de Dalurenkaart kan je voor 11,50 van een willekeurig treinstation naar Roosendaal tijdens de daluren reizen. Hierbij kost een enkele treinreis in totaal €19,50.

Antwerpen treinstation

Met de bus naar Antwerpen

Er is ook een ander vervoersmiddel waarmee je naar Antwerpen kan reizen, namelijk met de bus. Een maatschappij die deze reis aanbiedt is Flixbus. Flixbus biedt een buskaartje vanaf €3,99, en de reis duurt gemiddeld 2 half uur á 3 uurtjes vanaf Amsterdam centraal.

Overnachten in Antwerpen

Als Antwerpen als doel is om een stedentrip ervan te maken dan is overnachten essentieel. Een Hostel of hotel boeken kan bij Booking.com. Een alternatief is om gebruik te maken van Airbnb.

Antwerp