NS Groepsticket & goedkope treinkaartje

NS groepsticket 2019 vanaf €5,21

NS-groepsticket

Reis voordelig met een NS-groepsticket. Reis samen met 4 tot 6 personen voordelig naar elke bestemming in Nederland. Hoe meer mensen meereizen, hoe voordeliger!

Wat kost een NS groepsticket?

Hieronder wordt de prijzen weergegeven van de NS-groepsticket:

  • 4 personen €32,- (€8,- per persoon)
  • 5 personen €33,50 (€6,70 per persoon)
  • 6 personen €35,- (€5,85 per persoon)
  • 7 personen €36,50 (€5,31 per persoon)

Niet genoeg personen gevonden voor de groepsticket?

Op Facebook zijn er Facebookgroepen waarin reizigers op zoek zijn naar reismaatjes om gebruik te maken van de groepskorting. Via de onderstaande knop vind je een Facebookgroep met 14.000 leden. Meld je aan en vindt een reismaatje voor een voordelige reis!

Hoe werkt NS groepsticket?

Het groepsticket is een enkele treinkaart. Mocht je een retour willen boeken dan dien je 2 keer het NS Groepsticket te kopen. Natuurlijk kan het 2de NS Groepsticket op een latere dag gebruikt worden.

Moet iedereen verplicht samen reizen?

Om gebruikt te maken van het NS Groepsticket, dienen de reizigers het hele traject samen in de trein te reizen. Belangrijk is dat de hoofdboeker altijd aanwezig is. De medereizigers kunnen reizen altijd samen met de hoofdboeker. Daarnaast is het toegestaan dat de medereizigers instappen bij een ander station op hetzelfde traject.

Wanneer is het groepsticket geldig?

Het groepsticket is geldig in het weekend en op feestdagen, behalve koningsdag (27 april). Doordeweeks kan er alleen in de daluren gereisd worden van 09:00 tot 16:00 en 18:30 tot 06:30.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE