NS Flex: reizen zonder saldo

NS-flex reizen zonder saldo

NS Flex: reizen zonder saldo

De NS Flex is de nieuwe service van NS waarmee reizigers met alle openbare vervoerders zonder saldo kunnen reizen. De reizigers met en zonder NS-abonnement kunnen ook van de NS Flex gebruik maken.

Wat is een NS Flex abonnement

Met een NS Flex kunnen reizigers zonder saldo met het openbaar vervoer reizen. Dus niet alleen met de trein, maar het is ook mogelijk om met de bussen, metro’s en trams te reizen. Daarnaast kan je ook gebruik maken van de OV-fiets, zonder hiervoor een extra abonnement af te sluiten.

Als reiziger heb je alles zelf in de hand. Zo kan je max. 15 min na het inchecken door te switchen in de app van 2de klasse naar  1e klasse reis.  Daarnaast kan je per maand zelf bepalen of je met kortingen reist of niet. Tot slot is het voor abonnementhouders mogelijk om maandelijks de NS-Flex op te zeggen, zonder extra kosten!

Wat zijn de NS Flex tarieven

Met de handig app van NS, wordt in een overzicht de reiskosten weergegeven. Zo kan je zelf de limiet bepalen en als deze is bereikt, krijg je onmiddellijk een melding. 

NS Flex welke vervoerders

Met de NS Flex kan je van alle openbare vervoerders in Nederland gebruik maken. Denk hierbij aan Arriva, Connexxion, GVB, Keolis Nederland, HTM, RET etc. Je kan onbeperkt reizen bij alle vervoerders. NS houdt alles bij en stuurt elke einde van de maand de factuur op met het overzicht van alle reizen die zijn gemaakt in die betreffende maand.