Goedkope treinkaartjes 2020 vanaf €5,21

Goedkope treinkaartjes 2020

Goedkope treinkaartjes 2020 vanaf €5,21

Ook in dit jaar zijn er goedkope treinkaartjes 2020 gespot. Wij hebben de laatste treinkaart aanbiedingen hieronder op een rijtje gezet.

NS groepsticket vanaf €5,21

Reis voordelig met de NS Groepsticket. Met de NS groepsticket kan je vanaf €5,21 naar een willekeurig treinstation in Nederland reizen. Met deze ticket dien je met een groep, minimaal 4 t/m 7 personen, te reizen. Heb je geen groep van treinreizigers? Dan kan je via onze community naar reizigers zoeken om mee te reizen.

Goedkope treinkaartjes & NS groepsticket 2019

Enkele reis treinkaart voor €11,50

Goedkope treinkaartje gespot voor enkele treinreis! Voor €11,50 kan je voor een enkele treinreis naar een willekeurig treinstation in Nederland reizen. Dit goedkope treinkaartjeis alleen geldig tijdens de daluren, weekenden en feestdagen geldig.

NS Dagretour voor €19,-

Met de NS Dagretour treinkaart kan je in de periode januari t/m maart 2020 kan je voor €19,- reizen. De treinkaart is van januari t/m juni 2020 verkrijgbaar. Dit goedkope treinkaartje is van maandag t/m vrijdag tijdens de daluren uren geldig. In de weekenden en feestdagen is de treinkaart de hele dag geldig.

1e klasse enkele reis in de weekenden €14,-

Met de NS Dagretour treinkaart kan je in de periode januari t/m juni 2020 kan je voor €19,- reizen. De treinkaart is van januari t/m juni 2020 verkrijgbaar. Dit goedkope treinkaartje is van maandag t/m vrijdag tijdens de daluren uren geldig. In de weekenden en feestdagen is de treinkaart de hele dag geldig.

Spoordeelwinkel

Deze komende maanden staan er leuke beurzen op de planning die je kan bezoeken. De Spoordeelwinkel biedt hier een leuke combi-pakket waarmee met de trein naar de beurs kan reizen. Daarnaast bieden ze ook andere aanbiedingen.