Goedkoop treinkaartje naar Eindhoven, Rotterdam of Schiphol €10,50

Goedkoop treinkaartje naar Eindhoven, Rotterdam of Schiphol €10,50

Treinaanbieding is vervangen

Deze treinaanbieding naar de luchthavenstations is verlopen. Voor deze treinkaart aanbieding is een ander alternatief. Voor €11,50 kan je nu met de trein van of naar de luchthaven reizen:

Deze actie is verlopen!

Treinkaart naar Eindhoven, Rotterdam of Schiphol.

Geldig en te koop t/m 31 december’19.

€10,50,- p.p

Goedkope treinkaartjes naar Eindhoven, Rotterdam en airport Schiphol

Goedkoop met de trein naar Eindhoven, Rotterdam  of airport Schiphol reizen? Actie van de Dag heeft een leuke aanbieding voor onze vakantiereizigers (natuurlijk ook voor de treinreizigers die niet op vakantie gaan). Voor €10,50 p.s. kan je een goedkope treinkaart naar Eindhoven, Rotterdam of Airport Schiphol kopen.  Goedkoper dan dit treinkaartje ga je nergens anders vinden.

Vanaf welk station kan je reizen?

Je kunt vanaf elk station in Nederland reizen naar de volgende eindbestemmingen: Eindhoven, Rotterdam Centraal of Airport Schiphol.

Tot wanneer is deze treinactie geldig?

Met het treinkaartje van de actie van de dag kan je doordeweeks van maandag t/m vrijdag na 09:00 tot 04:00 s ’avonds reizen. Op zaterdag en zondag is de treinkaart de hele dag geldig. Deze actie is geldig t/m 31 august 2019. Let op deze actie is niet geldig op Koningsdag!

Vakantie reizen met koffer
Treinstation Amsterdam goedkope treinkaartjes
Wachten op vlucht vakantiedeal

Voorwaarden

  • Deze actie is geldig vanaf het moment van aankoop t/m 31 augustus 2019;
  • Je kunt tot 30 dagen voor een reisdatum boeken. Gebruik de treinactie uiterlijk op 31 augustus 2019;
  • Geldig voor reizen in de 2de klas;
  • Het is niet mogelijk om treinkaartje(s) te retourneren of te verlengen;
  • De aanbieding is niet te gebruiken met andere acties en aanbiedingen;
  • Met deze actie is het mogelijk om van maandag t/m vrijdag te reizen vanaf 09.00 uur t/m 04:00 (‘s nachts de volgende dag). Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag;
  • Let op: luchthaven Eindhoven en Rotterdam Centraal hebben geen treinstation bij het vliegveld. De transfer vanaf het station naar de luchthaven is exclusief;
  • De kaartjes zijn geldig in Nederlandse treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia, behalve met Thalys en Eurostar;
  • Reizen met Intercity direct en/of ICE International kan na aankoop van een extra toeslag. Dit kun je op het station kopen.