Goedkoop treinkaartje Thalys naar Parijs vanaf €35

Met de Thalys naar Parijs

Goedkoop treinkaartje Thalys naar Parijs vanaf €35

Enkel treinkaartje per persoon

Tijdelijke aanbieding, op = op!

Vanaf €35,- per treinkaart

Met de Thalys naar Parijs!

Zin een dagje uit naar de stad van de liefde. Parijs behoort tot een van de topbestemmingen in Europa. Maak gebruik van deze kans en geniet van de bezoeken de Arc de Triomphe, Effeltoren etc, kortom genoeg te zien! Naast deze bezienswaardigheden is Parijs perfect om te stappen, shoppen en natuurlijk om te genieten.

Voordelig reizen naar Parijs?

Om zo voordelig mogelijk te reizen met de trein naar Parijs, dien je twee a drie maanden van tevoren te boeken. Via de knop wordt je geleid naar de website waar een overzicht te zien krijgt van wanneer de goedkoopste treinkaartjes aangeboden worden.

Reis naar Parijs

Dagelijks vertrekt de Thalys 14 keer, waarvan 10 keer directe verbinding, van station Amsterdam Centraal naar station gare du Nord in Parijs. Deze stoppen op station Schiphol, Rotterdam Centraal, Antwerpen, Brussel en Parijs. De gemiddelde reistijd bedraagt 3 uur en 18 minuten.

Hieronder worden de reistijden van enkele treintrajecten weergegeven:

  • Amsterdam – Parijs 3:18 uur
  • Schiphol – Parijs 3:o4 uur
  • Rotterdam – Parijs 2:36

Met de kinderen naar Parijs

Reizen er kinderen mee met de Thalys naar Parijs? Maak dan gebruik van de kinderkorting van Thalys. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen gebruik maken van deze kinderkorting. Kinderen van 13 jaar en ouder geldt het volledige tarief.

De tarieven voor kinderen tot en met 12 jaar kunnen als volgt uiteen worden gezet:

  • Standard €15
  • Comfort €20
  • Premium €30